Kanada Vize Başvurusu

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Kanada’ya seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa vize almak zorundadırlar.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Kanada’ya seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa vize almak zorundadırlar. Diplomatik, Hususi, Hizmet ve Umuma Mahsus pasaportu olan kişiler Kanada ülkesine seyahat etmeden önce vize almaları gerekmektedir. Kanada Büyükelçiliğine vize başvurusunda bulunacak kişinin pasaportu en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olması gerekiyor ayrıca Seyahat Sağlık Sigortası yaptırmak opsiyoneldir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Kanada’ya seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa vize almak zorundadırlar. Diplomatik, Hususi, Hizmet ve Umuma Mahsus pasaportu olan kişiler Kanada ülkesine seyahat etmeden önce vize almaları gerekmektedir. Kanada Büyükelçiliğine vize başvurusunda bulunacak kişinin pasaportu en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olması gerekiyor ayrıca Seyahat Sağlık Sigortası yaptırmak opsiyoneldir. Eğer geçerli Amerika Vizeniz var ise Size özel Evraksız vize işlemleri opsiyonumuz mevcuttur.

Kanada Vize başvuruları ortalama ortalama 7 -14 iş günü içerisinde yanıtlanmaktadır.

Kanada Vize başvurusu için gereken evraklar:

 İşveren olarak vize başvurusu

Kanada Ticari Vizesi 

  • Kanada Vize formları
  • En az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuz
  • 2 Adet Vesikalık Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Antetli Kâğıda Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Ticari Seyahat Detayları ve Gidilecek Tarih Aralığını Belirten Dilekçe (orijinal)
  • Şirket Faaliyet Belgesi Yeni Tarihli (fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (fotokopi)
  • Şirket Ticari Sicil Gazetesi (fotokopi)
  • Şirket İmza Sirküleri (fotokopi)
  • Banka Hesapları
  • Ticari Amaçlı Seyahat İse Onaylı Ticari Davetiye
  • Kalınacak Tarih Aralığında Otel Rezervasyonu
  • Uçak Bileti Rezervasyonu
  • Ticari Vize Başvurularında İşveren, Çalışan Kişi Evrakları Aynıdır Sadece Çalışanlardan Ssk İşe Giriş Bildirgesi Ek Olarak İstenmektedir.

    Kanada Turist Vizesi 
     
  • Kanada Vize formları
  • En az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuz
  • 2 Adet Vesikalık Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Antetli Kağıda Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orijinal)
  • Şirketin İmza Sirküleri (fotokopi)
  • Şirketin Son Tarihli Vergi Levhası (fotokopi)
  • Şirketin Son Üç Aylık Faaliyet Belgesi (fotokopi)
  • Şirketin Sicil Gazetesi (fotokopi)
  • SSK İşe Giriş Bildirgesi (fotokopi)
  • Hesap Cüzdanı
  • Kredi Kart Fotokopileri
  • Otel Rezervasyonu
  • Uçak Bileti Rezervasyonu


Kanada Emekli Vizesi 

  • Kanada Vize formları
  • En az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuz
  • 2 Adet Vesikalık Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe
  • Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Emeklilik Cüzdanı Fotokopisi
  • Varsa Gayrimenkul Tapuları Fotokopileri
  • Banka Hesap Cüzdanının Fotokopileri
  • Kredi Kartı Fotokopileri
  • İsim Detaylarının da Belirtildiği Onaylı Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
  • Uçak Bileti Rezervasyonu


Kanada Öğrenci Vizesi

  • Kanada Vize formları
  • En az 6 ay geçerliliği olan pasaportunuz
  • 2 Adet Vesikalık Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Anne ya da Babanız Tarafından Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (ıslak imzalı)
  • Öğrenci Olduğunuza Dair Öğrenci Belgeleriniz
  • Anne ya da Babanızın sizi Finans Eden Kişinin Gayrimenkul Tapu Fotokopileri,Banka Hesapları,Kredi Kart Fotokopileri Maddi Durum Gösterir Belgeleri
  • Sizi Finans Eden Kişi Eğer Çalışıyorsa Şirket Evraklarının Fotokopileri
  • Öğrenim Göreceğiniz Okuldan Yaptırdığınız Okul Kayıt Belgeleriniz(öğrenim amaçlı başvuru)
  • İsim Detaylarının da Belirtildiği Onaylı Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
  • Uçak Bileti Rezervasyonu


Kanada Ev Hanımı Vizesi 

  • 1 Adet Tam Doldurulmuş ve Vize Başvuru Sahibi Tarafından İmzalanmış Kanada Vizesi Başvuru Formu
  • Orijinal 2 Adet Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz Vesikalık Fotoğraf
  • Vize Bitiş Tarihinden Sonra En Az 6 Ay Geçerliliği Olan Pasaport
  • Kanada Büyükelçiliği-Konsolosluğu Dikkatine Yazılmış Dilekçe (orijinal)
  • Varsa Gayrimenkul Tapuları Fotokopileri
  • Banka Hesap Cüzdanının Fotokopileri
  • Kredi Kartı Fotokopileri
  • İsim Detaylarının da Belirtildiği Davetiye ya da Otel Rezervasyonları
  • Uçak Bileti Rezervasyonu
  • Eşiniz Çalışıyor ve Masraflarınızı Karşılıyorsa Şirket Evrakları,Banka Hesapları ile Birlikte Büyükelçilik Dikkatine Dilekçe Yazmalıdır

Not: ABD, Kanada, Schengen , Avustralya Vizelerinden Herhangi Birini Daha Önce Almamış Kişiler Büyükelçilik Tarafından Görüşmeye Çağırılabilirler.Büyükelçilik Ek Evrak Talep Edebilir.