Nijerya Vize Başvurusu

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Nijerya’e seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa diplomatik, umuma, hizmet ve hususi mahsus pasaportu olan kişilerin vize almak zorundadırlar.

 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Nijerya’e seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus pasporta sahip kişiler vize almak zorundadırlar. Nijerya Büyükelçiliğine vize başvurusunda bulunacak kişinin pasaportu en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olması gerekiyor ayrıca Seyahat Sağlık Sigortası yaptırma opsiyoneldir.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Nijerya’e seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa Diplomatik, Hizmet, Hususi ve Umuma Mahsus pasporta sahip kişiler vize almak zorundadırlar. Nijerya Büyükelçiliğine vize başvurusunda bulunacak kişinin pasaportu en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olması gerekiyor ayrıca Seyahat Sağlık Sigortası yaptırmaları opsiyoneldir.

 

 

Nijerya  Vize başvurusu için gereken evraklar:

Bordrolu Çalışanların Nijerya Vize başvurusu için gereken evraklar:

• Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
• Şirketin imza sirküleri
• Vergi levhasının fotokopisi
• Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi
• Ticari sicil gazetesi fotokopisi
• Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
• 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
• Son üç aylık bordro fotokopisi
• Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Kredi kartları fotokopisi
• Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
• Ticari Seyahatleriniz İçin Nijerya’daki Firmadan Davetiye ve davet eden firmanın evrakları
( yurtdışından gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluk vize departmanında olması gerekmektedir.)
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ev hanımların Nijerya Vize başvurusu için gereken evraklar:

• Konsolosluk vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Hesap cüzdan fotokopisi
• Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
• Eşinin geçerli yada eski vizesi varsa fotokopileri

Ticari Seyahatleriniz İçin Nijerya’daki Firmadan Davetiye ve davet eden firmanın evrakları

Öğrencilerin Nijerya Vize başvurusu için gereken evraklar:

Konsolosluk vize departmanı?na hitaben dilekçe
• Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
• 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan yurt dışına seyahat edebilmesi için muvafakat name
• Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
• Anne veya Babanın geçerli yada eski Almanya vize si varsa fotokopileri

Ticari Seyahatleriniz İçin Nijerya’daki Firmadan Davetiye ve davet eden firmanın evrakları

İşverenlerin Nijerya Vize başvurusu için gereken evraklar:

• Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, konsolosluk vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
• Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
• Vergi Levhasının Fotokopisi
• İmza Sirküleri Fotokopisi
• Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi
• Hesap Cüzdan Fotokopisi
• Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
• Kredi Kartları Fotokopisi
• Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
• Ticari Seyahatleriniz İçin Nijerya’daki Firmadan Davetiye ve davet eden firmanın evrakları
( yurtdışından gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse konsolosluk vize departmanında olması gerekmektedir.)
• 2 Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Emeklilerin Nijerya Vize başvurusu için gerekli evraklar:

• Konsolosluk vize departmanına hitaben dilekçe
• Emekli cüzdanı fotokopisi
• Sağlık karnesi fotokopisi
• Gayrimenkul tapu fotokopisi
• Banka cüzdan fotokopisi
• 2 Resim ( Arka fonu beyaz, yeni çekilmiş ve rötuşlanmamış )
• Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
• Seyahat Süresini Kapsayan 30.000Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası

Ticari Seyahatleriniz İçin Nijerya’daki Firmadan Davetiye ve davet eden firmanın evrakları

 

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir