Rusya Vize Başvurusu

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Rusya’ya seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa vize almak zorundadırlar.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Rusya’ya seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa  vize almak zorundadırlar. Rusya Büyükelçiliğine vize başvurusunda bulunacak kişinin pasaportu en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olması gerekiyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Rusya’ya seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa vize almak zorundadırlar.

Rusya 01.01.2016 sonrası Türk Vatandaşlarına yeniden vize uygulamaktadır.

Rusya Büyükelçiliğine vize başvurusunda bulunacak kişinin pasaportu en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olması gerekiyor. Rusya’ya bir sehyahat planladıysanız, vize başvurunuzu tatile çıkmadan bir ay önce yaparsanız, olası aksiliklerden kaçınmış olursunuz. Vize başvurunuzda, konsolosluğa veya büyükelçiliğe gitmeden önce aşağıdaki listede bulunan evrakların yanınızda olması gerekiyor.

 

Rusya Turistik Vize başvurusu için gereken evraklar:

  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Varsa Otel rezervasyonlarınız

 

Bordrolu Çalışanların Rusya Vize başvurusu için gereken evraklar:

  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Davetiye

Fuar Ziyareti için Rusya Vize başvurusu için gereken evraklar:

  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Fuara ilişkin dökümanlar
  • Varsa Otel rezervasyonlarınız

Öğrencilerin Rusya Vize başvurusu için gereken evraklar:

  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Davetiye
  • Varsa konaklanacak yere ilişkin belgeler
  • Ekstra evraklar talep edilecektir.

Ticari Rusya Vize başvurusu için gereken evraklar:

  • Pasaportunuz ( Vize bitim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli olmalı)
  • Arka Fonu beyaz 1 adet fotoğraf
  • Davetiye
  • Bize ulaşarak Davetiye hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Ticari vize başvuruları 1 yada 4  iş gününde yanıtlanır.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir