Sudan Vize Başvurusu

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Sudan’a seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa umumi, hususi, diplomatik ve hizmete mahsus pasaportu olan kişilerin vize almak zorundadırlar.

 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Sudan’a seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa Umumi, Hususi, Diplomatik ve Hizmete mahsus pasporta sahip kişilerin vize almak zorundadırlar. Sudan Büyükelçiliğine vize başvurusunda bulunacak kişinin pasaportu en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olması gerekiyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Sudan’a seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa umumi hususi, diplomatik ve hizmete mahsus pasporta sahip kişilerin vize almak zorundadırlar. Sudan Büyükelçiliğine vize başvurusunda bulunacak kişinin pasaportu en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olması gerekiyor. Sudan’a bir sehyahat planladıysanız, vize başvurunuzu tatile çıkmadan bir ay önce yaparsanız, olası aksiliklerden kaçınmış olursunuz. Vize başvurunuzda, konsolosluğa veya büyükelçiliğe gitmeden önce aşağıdaki listede bulunan evrakların yanınızda olması gerekiyor.

 

 

Sudan Vize başvurusu için gereken evraklar:

  • Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.
  • Sudan pasaportların 2. sayfasındaki hamilinin imzası kısmının pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalı olmasını istemektedir.
  • Vize başvuru formları eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.

Sudan Başkonsolosluğu vize başvuru günleri :

  • Pazartesi 10.00 ile 11.00 arası
  • Salı 10.00 ile 11.00 arası
  • Çarşamba  10.00 ile 11.00 arası
  • Perşembe  10.00 ile 11.00 arası
  • Cuma günleri 10.00  ile 11.00 arası

Sudan Vizenin Express uygulaması yoktur.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir