Tayvan Vize Başvurusu

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Tayvan’a seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa umumi, hususi, diplomatik ve hizmete mahsus pasaportu olan kişilerin vize almak zorundadırlar.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Tayvan’a seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa Umumi, Hususi, Diplomatik ve Hizmete mahsus pasporta sahip kişilerin vize almak zorundadırlar. Tayvan Büyükelçiliğine vize başvurusunda bulunacak kişinin pasaportu en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olması gerekiyor.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Tayvan’a seyahat etmeyi veya tatil yapmayı planlıyorsa umumi hususi, diplomatik ve hizmete mahsus pasporta sahip kişilerin vize almak zorundadırlar. Tayvan Büyükelçiliğine vize başvurusunda bulunacak kişinin pasaportu en az 6 ay geçerli bir pasaporta sahip olması gerekiyor. Tayvan’a bir sehyahat planladıysanız, vize başvurunuzu tatile çıkmadan bir ay önce yaparsanız, olası aksiliklerden kaçınmış olursunuz. Vize başvurunuzda, konsolosluğa veya büyükelçiliğe gitmeden önce aşağıdaki listede bulunan evrakların yanınızda olması gerekiyor.

 

 

Tayvan Vize başvurusu için gereken evraklar:

  • Lütfen pasaport süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.
  • Tayvan pasaportların 2. sayfasındaki hamilinin imzası kısmının pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalı olmasını istemektedir.
  • Vize başvuru formları eksiksiz olarak büyük harfle doldurulmalı ve mutlaka pasaport sahibi tarafından imzalanmalıdır.

Tayvan Başkonsolosluğu vize başvuru günleri :

  • Pazartesi 09:00 ile 10:00 arası
  • Salı 09:00 ile 10:00 arası
  • Çarşamba 09:00 ile 10:00 arası
  • Perşembe 09:00 ile 10:00 arası
  • Cuma 09:00 ile 10:00 arası

Tayvan Vizenin Express uygulaması yoktur.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir